ingemar_m_text

Täta fastigheter ger trygg framtid

Biscaya har funnits i Stockholm sedan 1994 och har bred kompetens inom tätskikt och bygg. Vi projekterar och utför tätskiktsarbeten i alla dess former och samarbetar med de ledande nordiska leverantörerna av tätskikt och tillbehör. Som kund till oss får du hållbar kvalitet och långa garantitider.

Sedan några år tillbaka har vi kontor och lager i Saltsjö-Boo, Nacka. Vi arbetar främst inom Storstockholmsområdet men utför även uppdrag i övriga landet. Till kunderna hör allt från privatpersoner till stora fastighetsägare och byggentreprenörer och vi utför arbeten på villor likväl som på fastigheter. Målsättningen har alltid varit långvariga kundrelationer och för att lyckas med det vet vi att vi måste leverera högsta möjliga kvalitet till våra kunder.

Vad är det som får kunderna att välja Biscaya? Naturligtvis värdesätter de vår kompetens inom tätskikt och vet att våra arbeten höjer värdet på deras fastigheter. De uppskattar också vår allsidighet då vi kan leverera alla typer av tätskikt som dominerar den nordiska marknaden. Vidare vet de att vi anlitar nordiska leverantörer som är experter på vårt komplicerade klimat.

Historia

Biscaya grundades i Sundsvall 1988 och sex år senare startades stockholmsavdelningen. År 2011 gick den tidigare VD:n för Biscayas stockholmsavdelning i pension och då köptes stockholmsavdelningen av familjeföretaget Contaki, som funnits sedan 1982. Vår långa erfarenhet har gett oss god och bred kompetens inom inte bara tätskikt utan också av byggnation i allmänhet. Vi arbetar ständigt med att utveckla oss och att följa med i utvecklingen.

Affärsidé

• Biscaya är ett byggföretag som utför och specialiserar sig på tätskikt och säkerhet inom både ROT och nyproduktion.

• Målet med våra uppdrag är att öka fastigheternas värde, ge en hållbar funktion och därmed ge kunderna en god investering.

• Vi är huvudsakligen verksamma i Storstockholm men utför även arbeten i övriga Sverige.

• Våra huvudsakliga kunder är fastighetsägare, förvaltningsbolag och större byggföretag.

Vi utför även takarbeten åt privatpersoner i närkommunerna.

Kvalitetspolicy

Vår kvalitetspolicy är vägledande i alla projekt: ”Biscayas verksamhet skall kännetecknas av att alltid leverera tjänster och produkter i rätt tid och med rätt kvalitet utifrån kundens krav och behov. Vi skall göra oss kända för vår kvalitet genom att överträffa kundens förväntningar. Vi skall lyssna på våra kunder och utifrån deras synpunkter sträva efter att förbättra våra rutiner och arbetsmetoder i hela vår verksamhet.”

Miljöpolicy

Vi prioriterar miljöfrågor och har utarbetat en miljöpolicy som ska genomsyra allt vi gör: ”Biscaya skall i hela verksamheten systematiskt arbeta med att skapa optimala förutsättningar för att begränsa vår energi- och resursförbrukning och vår miljöpåverkan.”

Läs mer om Biscayas organisation >