Arbetarskydd – vi ökar säkerheten från mark till tak

Motviktssystem för tak

Biscaya har införskaffat mobila arbetarskydd från Combisafe för takarbeten på låglutande tak. Det är ett så kallat motviktssystem där man inte behöver fästa skyddsräckena mekaniskt i takkonstruktionen och därmed slipper förstöra tätskiktet. Detta kan vi erbjuda våra kunder, både för uthyrning och i våra egna entreprenader.

Skyddsräcken i hängrännor

Dessutom har Biscaya ett system av skyddsräcken som monteras i hängrännan på ett hus och sedan använder husets fasad för stabilitet. Denna typ av skyddsräcke är enormt flexibelt och lätt att flytta. Skyddsräckena kan användas på nästan alla tak med hängränna och är otroligt kostnadseffektiva vid takarbeten.

Skyddsräcken med mekanisk infästning

Vi har även skyddsräcken som man kan montera i olika konstruktioner, alltifrån betong till träkonstruktioner. Dessa kan skruvas i tak/bjälklag, klämmas åt runt en sarg eller monteras på utsidan av tak- eller bjälklagskanten. Med andra ord är dessa system väldigt allsidiga och kan lösa de flesta situationer som kan uppkomma.

Byggstängsel

Byggstängsel används vid varje större byggarbetsplats. Biscaya har byggstängsel som är godkända och skyddar arbetsplaten från obehöriga. Vi använder dessa i våra egna entreprenader för att skydda mot fallande föremål och vid farliga arbeten.

Är du intresserad av att hyra arbetarskydd?

Klicka här för våra kontaktuppgifter >